Hírek röviden

Nyolc magyar versenyző vett részt a hétvégi boszniai dzsúdó Európa-kupa viadalon, közülük két paksi sportoló is dobogóra állhatott. Csoknyai László ötször mérkőzött meg, az első fordulóban orosz ellenfelet kapott, majd egy osztrák, szerb és lenygyel versenyzőt kellett legyőznie. A döntőben a horvát Marijanovic-csal szemben maradt alul, így ezüstérmet szerzett. Bor Barna a román és bosnyák ellenfelek után a harmadik helyért folyó küzdelemben egy holland versenyző ellen diadalmaskodott.

Hét város, köztük Paks is nevezett a magyar dal fővárosa címre 2011-ben, a megtisztelő címet azonban idén Nyíregyháza nyerte el. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelye megelőzte a címre szintén pályázó Eger, Esztergom, Szarvas, Százhalombatta és Szombathely városát, valamint településünket is. A színvonalas zenei programot garantáló rendezvény szeptember 11-én lesz.

A szerdai Liga Kupa döntő első mérkőzésére, a DVSC-PAKSI FC találkozóra ingyenes szurkolói busz indul 12 órakor a Fehérvári úti stadiontól. Jelentkezni Tesényi Norbertnél lehet a 20/495-64-11-es telefonszámon.