Mit nézzünk ma?

Április 13-án 19 órakor A harcos című amerikai filmet vetítik a művelődési központ színháztermében. A megrázó történet megtörtént eseményen alapul: a film főhőse a hihetetlen visszatérést produkáló, és váratlanul bokszhőssé váló „Irish” Micky Ward és féltestvére, Dicky Eklund. Akiknek előbb ellenfelekké kellett válniuk ahhoz, hogy végül igazi testvérekként tudják megszerezni a győzelmet, és meg tudják erősíteni a családi kötelékeket.

Április 13-án 18 órakor Wollner Pál A homok asszonya című ’66-os klasszikust ajánlja a filmbarátok figyelmébe a művelődési központ olvasótermében.

Szintén szerdán 9-18 óra között hüllőkiállítás, díszállat és ásványbörze lesz a művelődési központ nagyklubjában. A felnőttjegy 500, a diák 400, a csoportos pedig 200 forint.


Összművészeti fesztivált hirdet a nemzetközi Liszt Ferenc év alkalmából a Pro Artis Alapfokú Művészetoktatási Intézmény április 11-15-e között. A rendezvény keretében szerdán 16 órától Kézen-közön címmel játékos kézműves-foglalkozás lesz gyermekek és szülők részére a képtárban a képzőművészeti ág szervezésében.

Április 13-án 17 óra 30 perckor a Paksi FC csap össze a DVSC csapatával a Liga Kupa döntő második mérkőzésén a Fehérvári úti sportcsarnokban. A belépés díjtalan lesz, az első 500 érkező ajándékot kap és a mérkőzést követően ingyen sör jár minden szurkolónak.

Szintén szerdán 16 órától 19 óráig klubfoglalkozásra, kártyázásra várja a kikapcsolódni vágyókat a Delelőn Nyugdíjas Klub a művelődési központban.