Mit nézzünk ma?

Május 5-én 19 órakor a Felnőtt hangverseny bérlet 4. előadásának keretében közös fúvószenekari hangversenyt tart a Pro Artis Művészeti Iskola fúvószenekara és a Roger Schilling zenekar a művelődési központ színháztermében. A programon való részvétel diákok számára 1000, felnőttek számára 1500 forint.

Csütörtökön 17 óra 30 perckor Pál apostol tanítása az egyházi szolgálatokról témában tart előadást dr. Lenkeyné dr. Semsey Klára debreceni teológiai tanár a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége Paks szervezésében a művelődési központ könyvtárának olvasótermében.

A csámpai Country Road Klub klubnapot és táncházat szervez május 5-én csütörtökön 18 órakor a paksi Café Bongóban. Az egylet vár mindenkit, aki szereti a country zenét és a táncot, szívesen csatlakozna egy tánccsoporthoz, vagy csak egy kellemes estét töltene el.

Május 5-én „Szokásaink, amelyek rombolják egészségünket” címmel tart előadást dr. Reisinger János irodalomtörténész és életmódkutató Pakson a Hamüled Kft. éttermében a Kossuth Lajos utca 7. szám alatt. A program részvételi díja 300 forint, az előadásokat egészséges ételek bemutatása és kóstoló követi. A helyszínen a témával kapcsolatos könyvek, kazetták vásárolhatóak.