Sportos tavasz

A Paksi SE és az Atomerőmű SE Szabadidő Szakosztálya másodszor rendezi meg közösen a női sportnapot június 5-én az ASE sporttelepén. A rendezvény célja, hogy a nem aktívan sportoló, de mozgást kedvelő hölgyek egy tartalmas, jó hangulatú, sportos napot tölthessenek el együtt. Az érdeklődők a program során körülbelül 30 féle sportágban, egyéni és csapatsportokban is kipróbálhatják magukat, mint például ugrálókötelezés, darts, célba dobás, célba rúgás, hulahopp, fitball, kangoo, foci, röplabda, floorball, kosárlabda. A szervezők május 20-ig várják 8 fős csapatok jelentkezését az alábbi korcsoportok figyelembe vételével:

  • 15-25 év közötti        2 fő
  • 25-35 év közötti        2 fő
  • 35-45 év között         2 fő
  • 45 év feletti                2 fő

Az 1-3. helyezett csapat értékes jutalomban részesül, valamint a rajtszámok a nap folyamán többször sorsolásra kerülnek tárgyjutalmakért. A programról bővebb információ kérhető Horváthné Szeip Ildikónál a 06-20-398-53-04-es telefonszámon.

Emellett a két egyesület szervezésében idén is megrendezésre kerül május 21-én a „Gyűjtsd a kilométereket” elnevezésű több próbás verseny. A nevezők gyaloglásban, futásban, kerékpározásban és úszásban mérhetik össze tudásukat. A program körülbelül 13 óráig tart, és egy közös ebéddel zárul. A jelentkezéseket a szervezők május 16-ig várják a 06-20-264-78-40-es telefonszámon.