Mit nézzünk ma?

Szerdán 17 órakor a művelődési központ színháztermében a Maci Laci című amerikai animációs filmet láthatják a mozikedvelők. A jól ismert sztori kicsiket és nagyokat egyaránt elszórakoztat: a világ legéhesebb medvéje Maci Laci, aki hű barátja és tanítványa Bubu társaságában fosztogatja a Jellystone Parkban piknikezők élelmiszeres kosárkáit. De az élet nem csupa lépesméz. A nemzeti parkba egyre kevesebb látogató érkezik, és ezért a pénzéhes polgármester úgy dönt, hogy eladja a területet. Ezzel nemcsak az ott kirándulók örömét rontaná el, hanem a medvéket is hajléktalanná tenné. Maci Laci még sosem volt ekkora bajban. Be kell bizonyítania, hogy eszesebb, mint egy átlagos medve, és még régi ellenségével, a vadőrrel is szövetséget kénytelen kötni, hogy megvédje otthonát.

Május 25-én 10 órakor a Tipegő bérlet 3. előadásának keretében a Szivárványhinta című előadást láthatják a gyerekek a Bóbita Bábszínház előadásában a művelődési központban. A jegy ára 700 forint.

A paksi képviselő-testület májusi ülését tartja szerdán 14 órától a városháza nagytermében. A tanácskozást a TelePaks élőben közvetíti, majd a tárgyalt témákról, meghozott döntésekről összefoglalót ad a pénteki híradó után.