Hírek röviden

Az Atomerőmű SE kosárlabda szakosztálya nem hosszabbította meg Farkas Attila szerződését. Farkas a tavalyi szezonban érkezett a csapathoz, de csak az idei évtől léphetett parkettre. A játékos az alapszakaszban 4 mérkőzésen lépett pályára és ez alatt 4,3 pontot átlagolt.

Városszerte egységes időpontban, minden hónap utolsó hétfőjén 16 és 17 óra között várják fogadóórára a lakosokat a körzetek képviselői. Ezúttal a lakókörnyezetet érintő témákról május 30-án lehet ismét konzultálni a város vezetőivel az alábbi helyszíneken:

  1. vk.: Barnabás István, Bezerédj Általános Iskola
  2. vk.: Ulbert Sándor,     Villany utcai iroda
  3. vk.: Bordács József,    PSE sportpálya klubház
  4. vk.: Kern József,         városháza
  5. vk.: Csajági Sándor,    VMK kisklub
  6. vk.: dr. Nagy Tibor,    VMK kisklub
  7. vk.: Leber Ferenc,      VMK kisklub

A 8-as körzetben nem hirdetnek külön fogadóórát, hiszen külső városrészekről lévén szó Spiesz József a helyszínekhez igazodva fogadja az ott élők megkereséseit.

A hálózaton végzett tervszerű karbantartási munkák miatt áramszünet lesz Pörös I. területén május 26-án csütörtökön. Az E.ON közleménye szerint ezen a napon reggel 8 és 13 óra között kell számítani a szolgáltatás szüneteltetésére.

Május 29-én 10 órától változatos programokkal gyermeknapot tartanak az Erzsébet Nagy Szállodában. Ugrálóvár, tűzoltó bemutató, habparti, kézműves foglalkozások, arcfestés és koncert várja az érdeklődőket.