Gyermeknap három helyszínen is

A sport, a kultúra, a tudomány és a közbiztonság jegyében telik a szombati gyermeknap a strandon, többek közt látványos fizikai kísérletekkel, Sünzenével, mesejátékkal, rendőrségi és tűzoltó-bemutatóval várják a gyerekeket, de lesz kerékpáros ügyességi pálya és KRESZ-teszt is a programok között. A városi gyereknapon bemutatkoznak az ASE szakosztályai, a fotófalon pedig az NB I-es focicsapattal lehet közös fotót készíteni. Rossz idő esetén a rendezvény helyszíne a művelődési ház lesz. További infó a város honlapján: www.paks.hu.

Dunakömlődön is gondolnak a gyerekekre a szombati falunapon, ahol többek közt bohócjáték, gólyalábazás, habparti és kirakodóvásár fogadja az érdeklődőket. Halászléfőző versenyt is hirdettek a szervezők, délután fellép a Félnótás Dalkör, a Szaggató és a Tűzvirág. Az este sztárvendége Giorgio.

Az Erzsébet Nagy Szálloda vasárnapra hirdette meg gyereknapi programját, ahol a kötélhúzó verseny győztese családi belépőt nyer a szálloda wellness-részlegébe. Itt is lesz Sünizene, a tűzoltók pedig habpartival és vízsugárral célba lövéssel szórakoztatják a gyerekeket. További részletek a szálloda honlapján: www.erzsebethotelpaks.hu