Hírek röviden

Pünkösd hétfőn 10 órától családi juniálist szerveznek az Erzsébet Nagy Szállodában. Ugrálóvár, rendőrkutyák részvételével rendőrségi bemutató, kézműves foglalkozás, gyermekanimáció, arcfestés, játékos versenyek és 15 órától a Szaggató Zenekar koncertje várja az érdeklődőket. 14 órától hulahoppkarika-verseny is lesz, melynek fődíja egy családi belépő a szálloda wellnessrészlegébe.

A PFC is megkezdte a felkészülést a 2011-2012-es idényre. A játékosok egy hétig Pakson tréningeznek, majd jövő hét csütörtökön elutaznak Bükre edzőtáborba, ahol már edzőmérkőzések is lesznek, közölte a klub honlapja. Húsz játékos vett részt az első gyakorláson, Csernyánszki Norbert és Fiola Attila hétfőn csatlakozik a többiekhez, Kovács Attila pedig térdműtét miatt gyógytornán van. Kis Károly vezetőedző elmondta, elképzelhető, hogy két-három új játékos csatlakozik majd a kerethez, folynak a tárgyalások a kiszemeltekkel. A pepsifoci.hu értesülései szerint az egyik potenciális jelölt Hrepka Ádám, az MTK játékosa.

A paksi művelődési központ, az Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda és a könyvtár június 13-án pünkösdkor, illetve augusztus 1-15-ig nagytakarítás és karbantartás miatt zárva tart. A dunakömlődi faluház július 4-13. és augusztus 17-24. között felújítás miatt szintén zárva tart.