Mit nézzünk a hétvégén?

Július 23-án szombaton családi nap lesz a városi művelődési központ Teraszán. 15 órától tréfás családi vetélkedő, Sünizene és kincskeresés, valamint Ökocsiga interaktív játszóház szórakoztatja a kicsiket. A játék után következhet egy kis lángos-piknik a ház kertmozijában, majd este 20 órától zenés program várja az érdeklődőket.

Júniusban indult útjára a paksi strandesték öt előadásos rendezvénysorozata, melynek keretében különböző zenei stílusok felvonultatásával kapcsolódhatnak ki az érdeklődők péntek esténként és hallgathatják az alternatív, a blues, a funky, az afro műfajok legjobb képviselőit. Ezúttal július 22-én 20 órakor a Beatrockerz & Rapworlds Beatz szórakoztatja a zenekedvelő közönséget.

A TelePaks az elmúlt hét legfontosabb eseményeit összefoglaló Víkend híradóval jelentkezik július 22-én, melyben tájékoztatást ad a városban felszerelt új kamerarendszer kiépítéséről, beszámol a parlagfűgyűjtési akciónap és a veteránmotoros találkozó sikeréről, valamint a Tűzkakas strandfoci bajnokság selejtezőinek eredményeiről.