Hírek röviden

Könyvmolyok éjszakája lesz július 28-án a dunakömlődi faluházban. 16 órától kézműves foglalkozások, strandjáték készítés és mókás játékok várják a kicsiket, 18 órától kertmozi kezdődik, majd 20 órától zsíroskenyér-parti, csocsó, darts és twister bajnokság indul kifulladásig. A vállalkozó szellemű résztvevők hálózsákot vagy sátrat is vigyenek magukkal, ugyanis a késő esti mókázás után a könyvtárban vár rájuk alvóhely.

Az UEFA Európa Liga selejtező mérkőzést, melyet csütörtökön este játszik az MVM Paks Székesfehérváron a Hearts FC ellen, a DigiSport közvetíti. Az élő adás július 28-án 19 óra 55 perckor kezdődik.


Az MVM Paks a napokban szerződést bontott B. Tóth Balázzsal. A megállapodás felbontását a játékos kezdeményezte, a klub pedig méltányolta kérését, így a 25 éves középpályás szabadon igazolható, olvasható a zöld-fehér csapat honlapján.

A paksi művelődési központ Terasz-án kialakított kertmoziban júliusban minden hétfőn, kedden és csütörtökön várják a filmkedvelő közönséget kihagyhatatlan klasszikusok vetítésével. Július 28-án 19 órától a Ponyvaregény című örökzöldet nézheted meg kiváló társaságban, hűsítő üdítő mellett. Amennyiben a kvíztesztet is jól kitöltöd, esélyes leszel egy mozitermes ingyen vetítésre is. A ponyvaregény előtt 17 órától a gyerekeké a vászon mesékkel és rajzfilmekkel.