Hírek röviden

Az UEFA Európa Liga selejtező mérkőzésére, ami 20 órakor kezdődik Székesfehérváron, több szurkolói busz is indul. A busz ingyenes, azonban felszállni csak a mérkőzésre szóló érvényes jeggyel lehet, de ezt is csak azok tehetik meg, akik kedd estig a nevük leadásával jelentkeztek. Az indulás 17 óra 30 perckor lesz a művelődési központ parkolójából és a Fehérvári úti stadion elől.

Debrecenből, Győrből, Paksról, Székesfehérvárról és Szombathelyről is került be játékos a nemzeti csapat keretébe, hirdette ki Egervári Sándor tegnap délután. A zöld-fehérek közül első ízben, 35 évesen léphet pályára Csernyánszki Norbert kapus címeres mezben. A magyarok augusztus 10-én 19 óra 45 perctől a Puskás Ferenc Stadionban fogadják Izlandot, majd szeptember 2-án szintén a Puskás Stadionban Svédország lesz az ellenfél, négy nappal később pedig Moldovában lép pályára a válogatott.

A városi művelődési központ könyvtára augusztus 1-től 13-ig takarítás és átalakítás miatt zárva tart. Nyitás augusztus 15-én hétfőn 13 órakor lesz. Előjegyzés és kölcsönzés hosszabbítása a zárva tartás alatt is lehetséges a konyvtar@paksivmk.hu címen.