Debütál a Paks imázsfilm

Paks elkészítette imázsfilmjét, amely a www.paks.hu-n kívül a Facebook közösségi oldalon, valamint a Youtube fájlmegosztón is látható, tudtuk meg Csapó Ágnes városmarketing referenstől.

A három és fél perces alkotás Paks Város Önkormányzatának megbízásából készült a január óta formálódó városmarketing koncepció részeként. Ez a film is egyik eszköze a város megfelelő pozicionálásának, a pozitív városimázs kialakításának.

Az alkotás röviden villantja fel Paks színes arcait, és két fiatal szemével mutatja be, hogy milyen fontos a kisváros életében a tiszta és egészséges környezet, a sport, a kultúra és természetesen az atomerőmű. A filmben megjelenő nevezetes helyszínekről, eseményekről, szervezetekről, azaz Paks brandjeiről később külön-külön is készülnek majd kisfilmek.

A film alkotója az a Kövi Gergő–Babai István páros, aki már több sikeres kisfilmet is magáénak tudhat. A filmben helyi amatőr szereplők játszanak. Az imázsfilm zenéjét Hatvani Szabolcs, a Pro Artis művészeti iskola tanára szerezte.