Mit nézzünk a hétvégén?

A barátság extrákkal című amerikai vígjátékot vetítik november 18-án 19 órakor a művelődési központ színháztermében. A történet szerint egy rámenős fejvadász megtalálja az igazi munkaerőt megbízója számára, akit rövid ostrom után meg is győz, hogy egy új állás kedvéért érdemes New Yorkba költöznie. De közben azon kapja magát, hogy nagyon tetszik neki a srác és azt is sejti, hogy a vonzalom kölcsönös. Abban viszont mindketten biztosak, hogy a másik tele van olyan tulajdonságokkal, amelyektől egész életükben féltek és menekültek. A kísértésnek legjobb engedni: az új barátok megegyeznek, szigorúan csak a testiségre koncentrálnak, érzelmek kizárva. Mindketten abban bíznak, hogy így minden nagyon egyszerű marad, de persze tévednek. A városi mozi a hétvégén másik két szórakoztató vígjátékot is kínál a filmbarátok számára, vasárnap 17 órakor a Megaagy, 19 órakor pedig az Utódomra török forog a vásznon.

Péntektől látható Borbás Anikó vektorgrafikai kiállítása a művelődési ház panorámakiállítójában. A tárlathoz meseíró pályázat is kapcsolódik, amiről itt olvashatnak. A Paksi Hírnök mai fejléce is az alkotó munkája.

Supernem koncert lesz november 19-én szombaton a paksi Café Bongóban, a program 22 órakor kezdődik, előzenekar a Mocsok1kölykök elnevezésű zenekar. A koncertre elővételben jegy 1200 forintért váltható.

November 19-én szombaton ismét megszervezi a paksi Ki mit tud? tehetségkutató rendezvényt a városi művelődési központ és a Magyar Úttörők Szövetsége Paksi Elnöksége. A fellépőket hat kategóriában – vers, próza, mesemondás, ének, tánc, hangszeres zene – szakmai zsűri fogja értékelni, a programra minden érdeklődőt szeretettel várnak.