Mit nézzünk ma?

A dunakömlődi faluházban november 24-én csütörtökön 18 órától a Cintányéros cudar világ című operett műsort tekinthetik meg az érdeklődök. Az est sztárvendége Oszvald Marika, emellett fellép Bálint Csaba és Mészáros Adél. A belépő 1500 forint.

Áfrány Gábor, Harsányi Réka, Lepsényi Imre, Tóth Zs. Szabolcs, Szegedy-Maszák Zoltán és Szüts Eszter alkotásaiból nyílik kiállítás a Paksi Képtárban november 24-én, 18 órakor Emberi beavatkozással készült művek címmel. A kiállítást Beke László művészettörténész, a MTA Művészettörténeti Kutatóintézetének igazgatója nyitja meg, majd tatuIN audiovizuális előadás lesz dj Kibortz közreműködésével. A tárlat 2012. január 29-ig tekinthető meg.

Silye Gabriella élelmiszermérnök Táplálkozási egyensúly címmel előadást tart a közelmúltban indult anyagcseretípus-mérés és szaktanácsadás keretein belül. Az eseményre november 24-én, 18 órától kerül sor a paksi Pákolitz István Városi Könyvtárban, a programra bejelentkezni Örvösné Feil Máriánál lehet a 06-20-28-58-891-es számon.