Hírek röviden

A paksi művelődési központ könyvtárgalériája ad otthont december 2-án annak a kiállításnak, mely a fiatalon elhunyt Korpácsi Zoltánnak állít emléket. A tárlatnyitón, pénteken 17 órakor közreműködik Gyulai István, a kiállítás december folyamán látogatható.

Iskolába hívogatóra várnak december 1-jén csütörtökön a paksi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolába. A program keretében a leendő elsősök és szüleik ismerkedhetnek az intézménnyel, valamint az origami, a zene és a drámajáték elemeit magában foglaló komplex művészeti foglalkozásokba is bepillantást nyerhetnek.

Elvesztette az uralmát járműve felett egy kistehergépkocsi sofőrje tegnap reggel a Paks és Nagydorog közötti útszakaszon. A jármű a menetirány szerinti bal oldalra csúszott, megpördült tengelye körül, majd a kerekére érkezett. A balesetben személyi sérülés nem történt, az anyagi kár 200 ezer forint, írta meg a police.hu

Paksra érkezik Gyurcsány Ferenc tagtoborzó kampánykörútja, az MSZP-ből kivált Demokratikus Koalíció vezetőjével 17 órakor találkoznak szimpatizánsai a művelődési házban.