Hírek röviden

Januártól kezdődően a CAMINUS Tüzeléstechnikai Kft. szakemberei járják a paksi háztartásokat, ahol az éves kötelező kéményseprő-ipari szolgáltatást végzik. A hónapokra bontott ütemtervet böngészhetik a www.paks.hu oldalon, ahonnét kiderül, hogy melyik utcában, mikor számíthatnak a kéményseprő látogatására. A CAMINUS Kft. paksi irodájának telefonszáma: 75/310-845.

A gyógyítás alapelvei a Bibliában címmel Sonnleitner Károly életmód tanácsadó tart előadást január 26-án csütörtökön 18:45-től Pakson a Hamüled Kft. éttermében, a Kossuth Lajos utca 7-es szám alatt. A Nem titok az egészség című sorozat keretében megtartott programon mód lesz könyvek, CD-k, egészséges élelmiszerek vásárlására és ételkóstolóra is.

A 6 évfolyamos képzésre jelentkezők számára tartanak nyílt napot pénteken a paksi Vak Bottyán Gimnáziumban. Január 27-én 15 órai kezdettel bemutató tanítás kezdődik, majd a képzésről és a a jelentkezés módjáról szóló tájékoztatóval várják az érdeklődőket.

A Paksi Cigány Kisebbségi Önkormányzat pénteken 16 órakor közmeghallgatást tart a városháza nagytermében, amelyre várja az érdeklődőket. Az eseményen Berki Attila, a kisebbségi önkormányzat elnöke számol be az elmúlt év történéseiről és az idei tervekről.

Szerdán az NB II-es Szigetszentmiklóssal játszott felkészülési mérkőzést a Paks. A gólnélküli első félidőt követően a második játékrészben Montvai váltotta gólra Vayer passzát, amivel Kis Károly csapata 1:0-ra győzött.