Egy jó dobásért wellness belépő

Az Atomerőmű SE amerikai irányítója, Lorenzo Williams combsérülése miatt kénytelen volt kihagyni csapata legutóbbi két mérkőzését, a Szeged elleni kupameccsről és a Kecskemét elleni bajnokiról is hiányzott. A légiós hétfőtől ismét teljes értékű munkát végezhet, így a szombati, Körmend elleni rangadón már ismét ott lehet a pályán, írja a bb1.hu honlapja. Nem úgy Kámán Tamás, akinek bal vádlijában részlegesen elszakadt az egyik izom.

Az ASE kosármeccsén azonban nem csupán Williams villanthatja meg tudását: a klub a Körmend elleni találkozón folytatja nagy sikerű játékát, a Hotel Orchidea wellnes dobást. A nyereményjátékon való részvételhez nem kell mást tenni, csupán elküldeni egy nevet és egy telefonszámot az ase.felpalya@gmail.com címre február 11. 12 óráig. A jelentkezők közül  sorsolják ki azt az egy szerencsést, akinek lehetősége lesz egy félpályás dobással megnyerni a játék fődíját, ami nem más, mint a Hotel Orchidea egész napos wellness belépője négy fő részére.

Ha a megengedett két próbálkozásból nem sikerül a gyűrűbe találni, akkor sem kell elkeseredni, mert ez esetben az Atomic Boys vigaszdíját kapja a próbálkozó játékos.