Szerdán elektronikai hulladékgyűjtés lesz

A DC Dunakom Kft. a háztartásban feleslegessé váló elektronikai hulladékokat minden hónap második szerdáján elszállítja, a selejtes berendezésekért hívásra ingyen házhoz megy. A következő gyűjtés március 14-én esedékes. A cég munkatársait munkaidőben a 05-75-310-411-es számon lehet keresni, a név, lakcím, valamint az elszállítandó hulladék fajtájának megadása után pedig a jelzett időpontban a kihelyezett hulladékot a kft. elszállítja.

Fotó: Paksi Hírnök archív

Elszállítható elektronikai hulladéknak minősül a következő: TV, mosógép, hajszárító, számítógép, monitor, porszívó, hűtőgép, barkácsgép, tűzhely, mikrohullámú sütő, régi leselejtezett készülékek, telefon, lámpatestek, CD lejátszó, kamera, fényképezőgép, falióra, írógép, nyomtató, fax, klaviatúra, rádió, centrifuga, vasaló, konyhai robotgép, kávéfőző, fénymásoló stb. Ugyanakkor veszélyes hulladékot, lom- és építési hulladékot nem szállítanak el!

További információ, hogy március 15-én csütörtökön hulladékszállítás nem lesz, a szeméttelep és a hulladékudvar zárva tart. A járat szerinti lakossági kukák és konténerek ürítését március 16-án, pénteken végzik.