A bombariadó után szétbombázták a Paksot

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=H7YNxkyDmq8&version=3&hl=hu_HU]

A bombariadó sem zavarta meg a győri fejeket, a kétórás csúszással kezdődött hétvégi bajnoki mérkőzésen a hazaiak öt perc alatt szereztek három gólt, végül 4:1-re győzték le a vendég MVM Paksot.

Délután 15 óra körül egy váratlan és kellemetlen esemény borította fel a játékosok és szurkolók vasárnap délutáni terveit: bombariadó miatt 16 óra helyett két órával később indult el a mérkőzés a győri ETO Parkban. A gyorplusz.hu hírei szerint a bomba bejelentője 99-es körzetszámról telefonált és azt mondta: pontban 16 órakor robbanni fog az általa elhelyezett bomba. A rendőrök és tűzszerészek 17.10-re vizsgálták át és nyilvánították biztonságosnak a helyszínt, így megkezdődhetett a szurkolók beengedése és a játékosok második bemelegítése is.

Az első félidőben dominált az ellenfél játéka, de egy-egy kontrából a Paks is tudott veszélyeztetni. A második félidő elején azonban felgyorsultak az események, öt perc leforgása alatt három gólt is szerzett az ETO, percek alatt eldőlt a három pont sorsa. Vendég oldalról Magasföldi szabadrúgásból még szépíteni tudott, de tíz perccel a lefújás előtt Pátkai megduplázta góljainak a számát és ezzel végleg bebiztosította a Győri ETO 4:1-es győzelmét.