Utcán a friss Paksi Hírnök

Először rendezték meg a kulturális központ árkádjai alatt, de úgy tűnik, hagyomány lesz a bolhapiacból, ami nemcsak alacsony árai miatt vonzza az érdeklődőket. A városi lapban elolvashatja, hogyan válik közösségi eseménnyé egy effajta civil kezdeményezés.

Bár fiatal kora ellenére bejárta fél Európát, annak minden értékével együtt is biztos volt benne, hogy haza akar térni. Ignits Márti, az Erzsébet Nagy Szálloda újdonsült vezetője mára nem csupán szakmai számításait találta meg Pakson, hanem azt a helyet is, ahol családjával élhet. A Paksi Hírnökben ezúttal tőle kérdeztük: Jó napot, mi újság?

Nemrég négy nap alatt körbefutotta a Balatont, minden nap a maratonit meghaladó távot teljesítve Scheffer István, most pedig a 100 km fölé menne 12 óra alatt. A BSI futónagykövete az újság sportrovatában vall szenvedélyéről.

Pakson is megállt az EtnoMobil, a Néprajzi Múzeum drámai, vicces és egészen hétköznapi tárgyakat magában foglaló mobil múzeumi projektje. Más mellett erről is olvashatnak a Paksi Hírnök legújabb számában.

Sem zöldmozgalomhoz, sem vallási felekezethez nem csatlakoztak, csupán ki akartak szállni abból a mókuskerékből, amiben hosszú évekig dolgoztak. Hogy mit talált meg Gyapán egy fővárosi reklámszakember, kiderül a Paksi Hírnök legújabb számából.