Hírek röviden

Fotó: Molnár Gyula

Körtélyesi Gergely és Lorenzo Williams nélkül 86:80-ra győzött az Atomerőmű SE a felsőházi rájátszás második mérkőzésén, hazai pályán a Körmend ellen. A három győzelemig tartó párharc állása 1:1. A következő mérkőzést április 20-án pénteken 18 órakor Körmenden rendezik. A találkozót a Paksi Kistérségi Televízióban szombaton 17.30-tól felvételről láthatják.

A Paksi Roma Nemzetiségi Önkormányzat által szervezett roma önkéntes napra várnak minden érdeklődőt április 21-én, szombaton 14 és 19 óra között a közösségi házba. Míg az önkéntesek – szülők a kertet rendezik, addig a gyerekek aszfaltrajzoló versenyen, kézműves foglalkozáson vehetnek részt, ezt követően közös főzés, eredményhirdetés, díjátadás és táncház várja a programban résztvevőket. A rendezvény alatt a Magyar Vöröskereszt Paks Városi – Kistérségi Szervezetének támogatásával a roma önkormányzat ruhaosztást szervez délután kettőtől öt óráig a Dunapart utcai közösségi házban.

A Magyar Vöröskereszt Paks Városi Szervezete véradást szervez április 24-25-én 9 és 16 óra között a kulturális központban. A donorokat a véradás után meg is vendégelik.