Hírek röviden

Útjavítás zajlik a Zsíros közben és a Pollack Mihály utca alsó szakaszán: mindkét helyszínen fokozott figyelem szükséges, a kátyúzás idejére kérik a közlekedők türelmét.

Új leányvállalatot alapít a Magyar Villamos Művek, amely az atomerőmű tervezett bővítését előkészítő Lévai projekt feladatait fogja végezni – tájékoztatott a tulajdonosok szerdai döntéséről a cég. Az MVM Paks II. Atomerőmű Fejlesztő Zrt. júniusban alakul meg, és folytatni fogja az új atomerőművi blokkokhoz kapcsolódó elemző, tervező, döntés-előkészítő és engedélyeztetési munkát. A fejlesztési céget kilencmilliárd forint alaptőkével alapítják meg, írja a Napi Gazdaság.

Eladná Hrepka Ádámot a labdarúgó NB I-be szerdán visszajutó MTK. A jelenleg Pakson, kölcsönben szereplő futballistájáért kétszázezer eurót, több mint ötvenmillió forintot kér a fővárosi gárda. A paksiak szeretnék megszerezni a huszonöt éves labdarúgót, s ha az MTK hajlandó engedni a vételárból, akkor a csatár a következő idényben is Tolna megyei csapatot erősíti, írta meg a Nemzeti Sport Online.