Hírek röviden

Megerősítette tisztségében vezetőit a Magyar Vöröskereszt Paksi Szervezete. A tavalyi munka áttekintését és a feladatterv elfogadását követően a kongresszusa előtt küldötteket is választott a kistérségből érkezett 21 küldött, adta hírül a fortunaradio.hu. A szervezet elnöke dr. Csuta Tamás, a vezetőség tagjai pedig Köllő Imre, Borbás László, Mihályi Józsefné és Agócs András maradtak. A megyei szervezetben dr. Brázay László képviseli a paksi kistérséget.

Új tagokat vár soraiba a jubileumra készülő Paksi Városi Vegyeskar. Jelenleg 36 fő énekel együtt a hétfőnként zajló próbákon és fellépéseken, de új érdeklődőket is várnak soraikba. A kórus idén egy rendhagyó helyszínen is bemutatkozik, mégpedig a Gastroblues fesztiválon.

Május 1-től új ügyvezető igazgató irányítja a paksi Atomix Kft.-t Szűcs Gábor személyében. A cég főbb tevékenységei közé tartoznak a tűzoltási és kárelhárítási tevékenységek, a vagyon- és őrzésvédelmi szolgáltatás, a vendéglátás, valamint egyebek mellett az oktatás és képzés.