Hírek röviden

Vasat loptak Hegyespusztán egy tanyáról. Az elkövetők lefeszítették csatornavasakat, az ereszcsatornát és a fatároló vaskeretű oldalát is elvitték. Az okozott kár mintegy 30 ezer forint. Ugyancsak vasért mentek a Vácikába, ahol három ingatlan tulajdonosát is megkárosították a fémtolvajok, az okozott kár itt elérte a 130 ezer forintot.

„Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőre várja az ORFK Baleset-megelőzési Bizottsága olyan családok jelentkezését, akik két 6-18 év közötti gyermeket nevelnek és legalább az egyik szülő „B” kategóriás vezetői engedéllyel rendelkezik. A család valamennyi tagja KRESZ tesztlapot tölt ki, majd a gyermekek kerékpáros ügyességi, az egyik szülő pedig gépkocsi-vezetéstechnikai pályán mutathatja be tudását.  A vetélkedő megyei döntőjét június 30-án, a szekszárdi TESCO parkolójában rendezik 9 és 18 óra között. További információt a www.tolnamfrk-mbb.mlap.hu kapnak az érdeklődők.

Ezen a héten félpályás útlezárásokra számíthatnak a közlekedők a Táncsics közben, a gyógyászati központ építkezésénél. A hét második felében egészpályás útlezárásra is sor kerül, ami a Penny Market parkolóját nem érinti. A kivitelező kéri a közlekedők türelmét és megértését.