MVM Paks: érkezők és távozók

Fotó: Molnár Gyula

Amíg a szerencsések vízparton igyekeznek felfrissülést találni a kínzó kánikulában, az MVM Paks játékosai megkezdték a felkészülést a 2012/13-as szezonra, írta meg a klub honlapja. Ami a keretben történő változásokat illeti: Vári Barnabás visszaérkezett Szolnokról, ahol kölcsönben volt, de felkészülését a Siófoknál kezdi meg, csakúgy, mint Bohner Roland és Pap Roland. És, ha már Siófok: az ott kölcsönben szerepelt Heffler Norbert és Nagy István visszatért és Pakson készül. A kölcsönbeadásoknál maradva Hrepka Ádám így érkezett Paksra az MTK-tól egy évre. Szerződése lejárt, és Ádám az MTK-ban folytatja. Lejárt Szatmári Loránd hasonló szerződése is, az ő sorsa még nem dőlt el. Montvai Tibor szerződése lejárt, valamint Tamási Gáborral még tárgyalások folynak. Laczkovich Donáttal szerződést bont a klub.

Ami az érkezőket illeti, két-három igazolás várható, olvasható a paksifc.hu oldalon. Folynak az egyeztetések, és a napokban eldőlhet, hogy ki, vagy kik kerülnek Paksra, mivel mind a vezetőség, mind a szakmai stáb szeretné minél hamarabb együtt tudni azt a keretet, amivel július végén nekivág 2012/13-as bajnokságnak.

Sajtóinformációk szerint eközben Böde Dániel a Ferencvárosba tart. A játékos olyannyira közel van már a zöld-fehérekhez, hogy már át is esett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon és ma aláírhat a Fradihoz, írta meg sport365.hu. A 26 éves Böde az előző két idényben összesen 23 gólt szerzett, ezzel mindkétszer a Paks legeredményesebb játékosa volt.