Hírek röviden

Egy hétre lezárták július 9-től a Váci Mihály utca Rákóczi utcába torkolló kereszteződését egy víznyelőrács cseréje miatt. A munkálatok ideje alatt ebből az irányból nem hajthatnak be a Váci Mihály utcába a közlekedők, de egyéb irányból megközelíthető marad a terület. A városháza műszaki osztálya kéri a közlekedők figyelmét és megértését.

A hagyományoknak megfelelően idén is megrendezik a Diák Tűzoltótábort Bölcskén július 8. és 15. között. A programot a Paksi Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a Paksi Önkéntes Tűzoltó Sport és Hagyományőrző Egyesület szervezi, tájékoztatott Bán Attila tűzoltó alezredes. A táborban 28 gyermek vesz majd részt, ahol megismerkedhetnek a szakma rejtelmeivel.

Az MVM Paks 2:1-re nyert a Ferencváros ellen a szombati felkészülési mérkőzésen. Simon Attila, a tolnai klub új játékosa ismét gólt lőtt, Böde Dániel pedig most játszott először egykori csapata ellen.

Első helyezést ért el a szolnoki kajak-kenu versenyen c1 500 méteren Prancz Zoltán, valamint k2 200 méteren Boros Gergely. Az ASE sportóinak összesített eredményéért kattintson ide.

Edzőtábort szervez az Atomerőmű SE és a Héraklész Bajnokprogram augusztus 6. és 12. között Pakson, elsősorban serdülő korcsoportú dzsúdóversenyzők részére, írta meg a judoinfo.hu. A programon részt vesz az Atomerőmű SE, a Bajai JC, a Gemenc JC, a KSI SE, a Margitszigeti AC és az osztrák Strasswalchen. Az edzések helyszíne a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tornaterme lesz.