Utcán a friss Paksi Hírnök

Búcsúzik Pakstól dr. Keresztes Pál, a plébánost jó barátja, Csősz István váltja, akit Mohácsról helyezett át a katolikus egyház – többek között erről is olvashat a Paksi Hírnök legújabb számában.

Korlátot építenek a vandál tevékenység megakadályozására a Gárdonyi kilátónál. A nemrég elkészült támfal tetején egyesek azzal töltik az idejüket, hogy szemetet, köveket dobálnak a fal tövében fekvő telkekre. Az életveszélyes „szórakozás” megakadályozására a rendőrség, a polgárőrség és a városgondnokság összehangolt ellenőrzéssel válaszol, és korlát is épül a vandalizmus megakadályozására.

Egymillió forint gyűlt össze a viski magyar óvodának a XX. Gastroblues fesztiválon, olvasható a Paksi Hírnökben, melynek hasábjain Kozma Győző tudósított a jubileumi rendezvényről.

A sióagárdi istállótól az atomerőműig című írásunkban Farkas Pált, a Paksi disputa és számos paksi köztéri szobor alkotóját is megismerhetik. – Jó napot, mi újság? – ezúttal Ferencziné Vesztergombi Klárának tettük fel a kérdést. A cikkből kiderül: a Vöröskereszt paksi titkára vakáció idején sem tétlenkedik.