Utcán a friss Paksi Hírnök

Harmincmillió forintos európai uniós pályázati sikerről ad hírt a Paksi Hírnök legújabb száma, amelyben a központi park karbantartási munkáiról és a közelgő Kenyér-, bor- és halünnep programjáról is olvashatnak. Az atomerőműben is változásokat hozott az új Munka Törvénykönyve, a részletekről dr. Kovács Antal kommunikációs igazgató és Lőrincz László, a PADOSZ elnöke számolt be a városi lapnak. A kánikulának köszönhetően a múlt évinél nagyobb volt a paksi strand forgalma, annak ellenére is, hogy a környéken sorra nyílnak meg az új strandfürdők. A Paksi Hírnök legújabb számában az egyre népszerűbb Strandesték programot is értékelik a szervezők.

Jó napot, mi újság, tettük fel a kérdést ezúttal Iker Ibolyának, a 2010 őszén alakult Szarkaláb Néptáncegyüttes művészeti vezetőjének. A lapban megszólal Kis Károly, az MVM Paks nemrégiben leköszönt vezetőedzője, aki távozásának okai mellett a focicsapat lehetséges jövőjéről is beszélt.

Az új Paksi Hírnököt keressék a város üzleteiben, kulturális intézményeiben, az interneten és immár twitteren (ejtsd: tvitteren) is!