Hírek röviden

Az E.ON közleménye szerint szeptember 27-én 8 órától várhatóan 19 óráig az alábbi helyeken áramszünet lesz: Báthory u. 16-22., Kosár u., Hattyú u., Rendőrség, Dózsa György u. 52-70-ig., Árok u., Táncsics u. 2-10-ig., Takarékszövetkezet, Coop Bolt, Táncsics u. 18. sz. épület, Báthory u. 24-25.sz. épület, Dózsa György u. kínai üzlet.

Közös kötettel jelentkezik a paksi testvérpár, id. Horányi György és Péger József. Az Egyenes úton című könyvben id. Horányi György verseit Péger József illusztrálta. A kiadvány bemutatója a Pákolitz István Városi Könyvtárban lesz szeptember 24-én hétfőn 18 órakor dr. Tóth Attila, Horányi Bence és Cseh Dominika közreműködésével.

Az óvoda-iskola átmenet a témája annak a szakmai előadásnak, amit a Napsugár Óvoda szervez a RAABE kiadó közreműködésével. Az ingyenes módszertani bemutatóra várják az óvónőket, akik az iskolára történő felkészítésről hallhatnak bővebben a városháza nagytermében szeptember 20-án 14 órakor.

A Magyar Óvodapedagógiai Egyesület Paksi Területi köre és a Benedek Elek Óvoda szervezésében szeptember 27-én 14 órai kezdettel a városháza földszinti nagytermében tart előadást Fábián Katalin, a MOE elnöke a Köznevelési Törvény hatásairól.