Paksra került a Göcsej Kupa

A magát már a találkozó előtt gyakorlatilag tornagyőztesnek tekinthető ASE és az USA-ból érkezett PSM All Stars mérkőzésével kezdődött a Göcsej Kupa zárónapja. Az első negyedben erős játékkal rukkolt elő az amerikai csapat, McLendon kosarával 6-2-re vezettek 2 percnyi játék után. A pár pontos differencia állandósult az első negyedben, az Atomerőmű Idlet és Williams pontjaival csupán közelebb tudott zárkózni, írja a bb1.hu.

A második tíz percben kicsit magára találtak a piros-kékek és mire lezárult az első félidő, már a paksiak kezében volt a labda Vojvoda pontszórásainak köszönhetően.
A PSM All Stars azért nem adta olyan olcsón a bőrét, igencsak iparkodnia kellett az atomváros csapatának, hogy tíz pont körüli előnyhöz jusson, végül tucatnyi pont lett a különbség és 92:104-el zárult a mérkőzés a piros-kékek javára. Az ASE ezzel legutóbbi, 2001-es sikerét követően ez alkalommal is megszerezte a Göcsej Kupát; jó előjel számukra, hogy abban az idényben a bajnoki cím is Tolna megyébe került. A holnap érkező Nick Williamszel kiegészülve feltétlenül az alapszakasz-győzelem legfőbb várományosának számít az Atomerőmű csapata.