Három különleges program ínyenceknek

Mozisok regionális szakmai konferenciája lesz október 9-én 10 órától a Csengey Dénes Kulturális Központban. A filmforgalmazás országos sajátosságairól és a digitális technológiáról Mester György, a Mozisok Országos Szövetségének elnöke fog beszélni, a regionális együttműködések lehetséges formáiról pedig Baumann Ferenc, a Pécsi Tv. Kft. koordinátora tart majd előadást. A megjelent mozivezetők eszmecseréjét, vitáit bárki figyelemmel követheti majd, ugyanis a konferencia nyilvános és ingyenes.

Igazi csemegével jelentkezik a színházi szezonban a paksi kulturális központ. A Kramer kontra Kramer című nagy sikerű regényt írója ebben az évben adaptálta színpadra, amelynek világpremierje az Orlai Produkció által nyáron került a közönség elé. A Kramer kontra Kramer bérletes előadása október 13-án 19 órakor lesz a színházteremben.

A Budapest Bár zenekar újrahangolásában hallgathat meg híres filmslágereket, kuplékat, táncdalokat a paksi közönség október 14-én 19 órakor a Csengey Dénes Kulturális Központban. Az idén 5. születésnapját ünneplő Budapest Bárt Farkas Róbert (hegedű, gitár) alapította 2007-ben. Azóta öt nagylemezt jelentetett meg, és sorra adja telt házas koncertjeit. A paksi előadásra 2800 forint a belépő.