Mit nézzünk a hétvégén?

Vidám hétvége lesz a moziban, ugyanis két fergeteges vígjátékot vetítenek pénteken és vasárnap. Elsőként a Találkozó, azaz az Amerikai pite sorozat negyedik része forog a vásznon 20 órától, a nevetőizmok bemelegítése után pedig vasárnap jöhet a Vándorló kontinens, azaz a Jégkorszak negyedik része, amin a felnőttek mellett a gyerekek is jót szórakozhatnak.

Eckhart Tolle megzenésített tanításait hallhatják mindazok, akik elmennek Bagdi Bella A most hatalma című ezoterikus előadására október 6-án. Az előadó, nyáron nagy sikerrel lépett fel Pakson, ezúttal azt boncolgatja, hogy a múlton való rágódás és a jövő tervezgetése helyett a jelent kellene mélyebben megélni. A Csengey Dénes Kulturális Központban szombaton 18 órakor kezdődő előadásra a belépődíj 2500 forint.

Szombaton 20 órától a 2000 augusztusában létrejött DunaParty Táncklub várja latin-amerikai táncestre a csörögni vágyókat a kulturális központ aulájába. Az egy órás tánctanításra és az utána következő bulira ingyenes a belépés.

Az ASE férfi kosárlabda szakosztálya október 7-én egy gálamérkőzés keretében ünnepli első bajnoki címének 10 éves évfordulóját. A gálán a 10 éve bajnokságot nyert csapat játszik (többek között Terrence Davis és Vaidas Jurgilas szereplésével) a Pakson bajnokságot nyert játékosok vegyes csapata ellen. Aki a klub honlapján lájkolja a gálamérkőzés bejegyzését, egy a kosarasok által aláírt pólót is nyerhet.