Hírek röviden

Fotó: TelePaks felvétel

Hétfőn megtörtént a Kandó Kálmán utca ASE sportpálya melletti szakaszának műszaki átadása, ahol az önkormányzat megbízásából teljesen megújították a burkolatot, írta meg a paks.hu. A több mint 11 millió forintos beruházás során a régi, töredezett betonburkolatot leaszfaltozták és út menti padkát alakítottak ki.

Áramszünet lesz november 8-án 8 órától várhatóan 17 óráig az alábbi helyeken: Vadász u. 16-40.,33-69.-ig, Kölcsey u.2-12.,1-9.-ig, Ady u. 20-42., 21-45.-ig, Április 4.u. 101-119.-ig, Zalka u. 1-23., 2-24.-ig, Dankó u. 2-20.-ig, Klapka u. 1-2-3.sz., Kölesdi u. 2-20., 25sz.-tól az utca végéig, Vácika zártkertek déli része, Kölesdi úti garázsok, Kölcsey u. garázsok, volt költségvetési üzem egész területe, MÉH telep, vaskereskedés , pálinka főzde, DC-Beton és a Nagydorogi úti Vízmű területén.

A legdíszesebb és legijesztőbb töklámpások versenye, kézműves foglalkozások, óvodások verses-dalos műsora, Márton-napi libaverseny vár minden kedves érdeklődőt, aki részt vesz kedden a Tök jó! napon Dunakömlődön. A program 16 órakor kezdődik a faluházban.

Fotó: TelePaks felvétel

Közös koncertet adtak vasárnap a paksi egyházi kórusok a Jézus szíve templomban. A rendezvényen fellépett a Paksi Baptista Férfikar, a paksi evangélikus, református és katolikus vegyeskar. A kórusok először önállóan énekeltek, majd több művet közösen adtak elő.

November 7-én a kajdacsi Teleházban tarja soron következő találkozóját a Paksi Kistérségi Közkincs Kerekasztal és a Tolnatáj Közkincs Egyesület. A résztvevők megvitatják a közművelődés aktuális kérdéseit és szót tesznek Kajdacs kulturális közösség életéről is.

Jógafoglalkozás keretében is tehetnek az érdeklődők egészségükért mostantól Pakson, írta meg a fortunaradio.hu. Kedden és péntekenként Szarka Gitta vezeti az összejövetelt a művészeti iskola balett termében. A 16:45-kor kezdődő program az iyengar típusú jóga módszerei szerint zajlik, eszközökkel.