Hírek röviden

A Napsugár Óvoda és a Bezerédj Általános Iskola minden érdeklődőt vár hagyományos Márton napi forgatagára november 9-én 17 órakor a városháza előtti térre. A kicsik műsora után jó idő esetén élőzene, az est zárásaként pedig hagymás zsíros kenyér és tea várja az érdeklődőket.

A Pulszky Társaság (Magyar Múzeumi Egyesület) az atomerőmű meghívására november 15-16-án Pakson a látogatóközpontban rendezi idei szakmai konferenciáját, amelynek témája az innováció és a múzeumok jövője lesz.

Kisiskolásoknak ünnepekhez kötődő versenysorozatot indít a dunakömlődi faluház. A háromfordulós vetélkedő első állomása a Mikuláshoz, adventhez kapcsolódik. Feladatlap a dunakömlődi könyvtárban vehető át, a leadási határidő november 27.

A hagyományokat követve nyílt napokat rendez a Vak Bottyán Gimnázium a végzős nyolcadik osztályosoknak. November 9-én 17 órától beiskolázási tájékoztatót tartanak a szülőknek és diákoknak. November 23-án 12.30-tól 14.10-ig pedig bemutató órákra hívják a pályaválasztás előtt álló általános iskolásokat.