Mit nézzünk a hétvégén?

Forrás: facebook.com/Ryan Gosling

A Blue Valentine című amerikai romantikus filmet vetítik pénteken 19 órától a kulturális központban Michelle Williams és Ryan Gosling főszereplésével. A sztori szerint Cindy és Dean házassága hullámhegyekkel tarkított. A kapcsolatuk most megint megromlott, ám úgy tűnik, hogy ezúttal végleg eltávolodtak egymástól. Ennek oka, hogy míg Dean ugyanolyan egyszerű srác maradt, mint amilyen volt, Cindy sok álmát volt kénytelen feladni. Mielőtt azonban végleges elhatározásra jutnának, úgy döntenek, hogy még egy próbát tesznek, hátha sikerül megmenteni a kapcsolatukat. Vasárnap egy vígjáték, a Knerten nyomoz című film forog a vásznon 10 órától.

Egy kis testmozgásra hívja november 10-én szombat esti programjával az érdeklődőket a Dunakömlődi Faluház. 17 órától 22 óráig pingpong, csocsó, társasjáték, emellett zsíros kenyér és tea várja a kikapcsolódni vágyókat. Pénteken pedig ugyanitt muzsikál a megújult Szaggató Zenekar. A népzenei esten táncház is lesz, amelyet Kosnás Árpád vezet, a belépő 500 forint.

Stekly Zsuzsa tűzzománcaiból nyílik kiállítás november 9-én a kulturális központ nagykiállítójában. Az „Angyalok éneke” című tárlatot Kubanek Miklós tanár, újságíró nyitja meg, gitáron közreműködik Tóth István.