Mit nézzünk a hétvégén?

Szombaton tartja a Lussonium-díj átadóját a Paksi Iparos és Vállalkozói Kör a kulturális központban. A már hagyományos díjátadó műsor keretében Az operettirodalom gyöngyszemei címmel Galambos Lilla és Csere László műsorát láthatják a résztvevők, közreműködik az Operett Színház tánckara, a műsorban fellép két paksi fiatal is. Az est során köszöntik Hanol Ferenc friss Príma Díjas vállalkozót is, a nyitott rendezvényre minden paksi lakost várnak.

Az Alba Fehérvár és a Körmend elleni rangadókat követően újabb nehéz feladat vár az Atomerőmű SE csapatára a bajnokság 12. fordulójában, a piros-kékek pénteken Jászberényhez utaznak. A vendéglátók négy győzelemmel és hét vereséggel állnak a tabella 8. helyén.

Pingpong, csocsó, társasjáték, zsíros kenyér és tea várja a kikapcsolódni vágyókat szombaton Dunakömlőd. A program a faluházban lesz 17 órától este 10-ig. Emellett pénteken az adventi kézműves foglalkozáson ajtódíszeket, kopogtatókat, hűtő mágneseket készíthetnek a gyerekek szüleikkel 16 órától, majd ellátogathatnak az esti adventi gyertyagyújtásra is. Vasárnap pedig bolhapiac várja a vásárlókedvű közönséget.