Állásajánlat (X)

A Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. két fő részére állást hirdet a Kiégett Kazetták Átmeneti Tárolójának telephelyén (Pakson) betöltendő alábbi üzemeltetési mérnöki munkakörökre:

1.) Üzemeltetési tapasztalatok feldolgozása, hatósági kapcsolattartás, nemzetközi szervezetekkel és külföldi partnerekkel való kapcsolat tartás, jelentések készítése, oktatások elvégzése, valamint a létesítmény üzemeltetésének irányításában való részvétel.

Az állás betöltéséhez gépész, vagy gépészeti ismeretekkel is rendelkező mérnöki végzettséggel, és felsőfokú angol nyelvtudással rendelkező pályázók jelentkezését várjuk.

2.) Biztonsági jelentések gondozása, biztonsági felülvizsgálatokkal kapcsolatos feladatok ellátása, minőségfelügyeleti és minőségellenőrzési tevékenységben való részvétel. Műszaki adatbázisok vezetése, valamint részvétel a létesítmény üzemeltetésének irányításában.

Az állás betöltéséhez minőségirányítási ismeretekkel és felsőfokú angol nyelvtudással rendelkező mérnök jelentkezését várjuk.

A pályázat tartalmazza a jelentkező szakmai önéletrajzát, a diploma, egyéb szakképesítések és a nyelvvizsga bizonyítvány másolatát. A pályázat beadási határideje 2013. február 8. A pályázatot Barnabás István üzemeltetési igazgatónak címezve, e-mail-en kérjük benyújtani az alábbi címen: barnabas.istvan@rhk.hu.