Hírek röviden

Kézműves foglalkozásra várják február 9-én 9 és 11 óra között a gyerekeket a Kincskereső Gyermekkönyvtárban, ahol farsangi kalapot és álarcot készíthetnek, díszíthetnek. A foglalkozás ingyenes.

Vadászbált tart a Dunakömlődi Vadásztársaság február 9-én szombaton 18 órakor a dunakömlődi faluházban, ahová várják tagjaikat és az érdeklődőket.

A DELELŐ Nyugdíjas Egyesület február 6-án 16 órától tartja a Csengey Dénes Kulturális Központ nagyklubjában batyus, élőzenés hagyományos farsangi bálját, amelyre csábítanak minden kikapcsolódni vágyót.

A rendelőintézetről, a város vagyongazdálkodási tervéről, valamint a Klebelsberg központtal kötött szerződésről tárgyalt csütörtöki rendkívüli ülésén a képviselő-testület. Továbbra is vállalja Paks a járóbeteg-szakellátási feladatok elvégzését és a rendelőintézetet saját intézményként működteti tovább, így döntött legutóbbi ülésén a képviselő-testület, írja a paks.hu. Négy témát tárgyalt emellett a grémium, köztük a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtal kötött használati és bérleti szerződésben vállalt feladatokat.