Programajánló

Forrás:wasabikht
Forrás:wasabikht

Wasabi Kht. koncert lesz Pakson március 9-én 21 órakor a Mirror Club Caféban. Az öttagú zenekart 2010-ben alapította Nagy Gábor ex-Zanzibár gitáros és Hajdu Nelli jazz-énekesnő. Ősszel jelent meg második klipjük a fesztiválszezon legnépszerűbb dalából, az Elixírből. Több ízben is játszottak már a Kiscsillag, a Magashegyi Underground, és a 30Y előtt, felléptek már számos fesztiválon és egyéb rendezvényeken.

Kiállítás nyílik a Babai István és Kövi Gergő filmjeinek forgatásán készült werkfotókból március 5-én 17 órakor a Csengey Dénes Kulturális Központ könyvtár-galériájában. Az est folyamán levetítik az Átmeneti szállást is, majd az alkotók mesélnek legújabb rövidfilmjük készítéséről. A werkfotókat készítették: Tóth András, Csortos Szabolcs, Kövi Gergő és Molnár Gyula.

A hétvégén az ASE csarnokban rendezik meg tűzoltók és rendőrök részvételével az ötödik Egyenruhás Nemzetközi Futsal tornát. A március 2-án kezdődő megméretésre a határontúli testvértelepüléseinkről is érkeznek résztvevők. A mérkőzések megtekintése ingyenes.

Első ízben tartanak zenés nagyböjti áhítatot a dunakömlődi plébánia közösségi házában március 9-én 18 órai kezdettel. Az eseményen közreműködik a budapesti Famulus együttes.