Hírek röviden

Kattints az eredeti méretű képhez!
Kattints az eredeti méretű képhez!

Négyszáz darab facsemetét ajándékozott a gyapai Életkertnek egy kertész, amelyek elültetéséhez segítséget kérnek a természetkedvelőktől. A segítő kezeknek nem csupán örülnek, aki csatlakozik a faültetéshez, sajátjának tekintheti az elültetett csemetéket (kőris, vadalma, vadkörte, nyár), amelyeket bármikor meglátogathat, vagy akár egy jót piknikezhet is alatta. Az ültetés időpontja március 24. és április 1. között minden nap 10-13 óra és 15-18 óra. Aki csatlakozna a kezdeményezéshez üzenhet ide kattintva vagy az eletkert.gyapa@gmail.com e-mail címen.

Lakossági fórumot tart a PSE Fehérvári úti sporttelepének emeleti klubtermében a
választókerület önkormányzati képviselője, Bordács József. A rendezvényen részt vesz Hajdú János polgármester és Tell Edit alpolgármester is. Az érdeklődők tájékoztatást kapnak az önkormányzat idei városfejlesztési elképzeléseiről, és feltehetik közérdekű kérdéseiket. A fórum március 26-án 18 órakor kezdődik.

Madocsai kisiskolások látogatnak Paksra a Városi Múzeumba március 22-én. Két program is vár rájuk, az utazásuk egyik célja, hogy megnézzék a hulladékudvart, és megismerjék a szelektív gyűjtés lényegét.