Mit nézzünk a hétvégén?

Forrás: www.szjo.hu
Forrás: www.szjo.hu

A több paksi tagot is számláló Szekszárd Jazz Orchestra lép színpadra pénteken 20 órakor a Paksi Tavaszi Művészeti Fesztivál keretében a Csengey Dénes Kulturális Központban. A belépődíj ára ezer forint. Magukról az írják, hogy a zenekar a 2009-ben alakult Szekszárd All Stars nevű nyolc főt számláló jazz zenekar mellékhajtása. A nyolc főből a mellékhajtás komplett big banddé terebélyesedett.

Hugh Jackman és Anne Hathaway főszereplésével a három Oscar-díjat elnyert Nyomorultak című zenés drámát láthatják a filmkedvelők vasárnap 19 órakor a Csengey Dénes Kulturális Központ színháztermében. A XIX. századi Franciaországban játszódó történet az összetört álmokról, a viszonzatlan szerelemről, az áldozatról és a megváltásról szól – egy szóval az emberi lélek túlélésének időtlen testamentuma.

A jelenleg kilencedik helyen álló MVM Paks a Videotont is legyőző Diósgyőrt látja vendégül péntek este. A paksiak vezetőedzője úgy fogalmazott, ha játszunk egy jó meccset, és döntetlen lesz, akkor már elégedettek lehetünk. A találkozót a Sport1 19 órakor élőben közvetíti. Az ASE pedig a szenzációs idényt produkáló Jászberény otthonában vendégszerepel a hétvégén a középszakasz felsőházának 8. játéknapján. Az összecsapás április 13-án szombaton 19 órakor kezdődik, amelyet a Paksi Kistérségi Televízióban vasárnap 17.30-tól felvételről láthatnak.