Hírek röviden

Szekszárdon már évek óta működik a Kék Madár Alapítvány speciális munkaközvetítő
szolgáltatása, amely a fogyatékossággal élő emberek munkaerőpiacon történő elhelyezkedését segíti. Most Pakson is szeretnének irodát nyitni. Tevékenységüket bemutató előadást tartanak – családgondozóknak és más érdeklődőknek – a kistérségi alapszolgáltató központban (Ifjúság út 1/a) április 25-én fél 9-től.
Koncert

Anonim alkoholisták klubja működik minden szerdán a Csengey Dénes Kulturális Központban, ahol április 24-én is várják 17.30-tól az érintetteket, hozzátartozókat, érdeklődőket a nagy PLACC-on.

Csak egy tested van, szeresd címmel Silye Gabriella táplálkozási szakértő tart teljesen új megközelítésű előadást az egészséges és személyre szabott táplálkozásról a Közkincs Szabadegyetem szervezésében április 30-án 18 órakor a Csengeyben. A programra ingyenes a belépés.

A Pro Artis Wind Band és a Roger Schilling Fúvószenekar közös koncertet ad a tavaszi művészeti fesztivál keretében a Csengeyben. A nagyszabású eseményen mintegy hatvan zenész lesz egyszerre a színpadon. A koncert április 26-án 19 órakor kezdődik.