Sportos hírek

Európa-bajnoki aranyérmes lett a Sopronban rendezett viadalon a Balogh Antal Katolikus Általános Iskola és Gimnázium tanulója, Kerekes Szilveszter a paksi Celőke Mezőföldi Íjász Egyesület tagjaként.

Egyelőre erősen kérdéses, hogy a télen MVM Pakstól megszerzett Simon Attila folytathatja-e Pécsen, írja a csakfoci.hu. A PMFC fél plusz két évre igazolta le az idei szezon során tíz gólig jutó támadót, a folytatáshoz a zöld-fehérekkel kell megállapodni. A PMFC elsősorban játékosokat adna Simonért, míg az MVM Paks pénzt szeretne, így az is megeshet, hogy patthelyzet esetén a futballista visszatér a paksi klubhoz.

Ismét belevágna a nemzetközi kupaszereplésbe az Atomerőmű SE férfi kosárlabdacsapata, amennyiben lehetősége nyílik rá, írja a mob.hu a Nemzeti Sport Online értesüléseire hivatkozva. A piros-kékek a 2011–2012-es idényben szerepeltek az EuroChallenge-ben, akkor még Völgyi Péter edző irányításával, és korábban is rendre kimerészkedtek a nemzetközi hadszíntérre, ha volt rá módjuk, most a költségvetést tekintik át.