Számos lehetőség volt a kikapcsolódásra

Fotó: Molnár Gyula
Fotó: Molnár Gyula

Preisinger Boldizsár ragyogó tekintettel mesélt arról, hogy nagyon jól érzi magát, sok mindent kipróbált. Felsorolni sem tudta, annyit. Köztük persze az ugrálóvárakat, mert azok
a kedvencei. A fiúcskával a Villamosnapon találkoztunk. Nagymamájával járta körbe az ASE pályát, amit valódi szórakoztató központtá varázsoltak erre az alkalomra. Kópis Endréné unokájához hasonlóan azt mondta, remekül érzi magát. Részben azért, mert a gyerekekre nagyon odafigyelnek, másrészt ez egy nagy családi ünnep, ami az összekovácsolódást szolgálja. Kópis Endréné azt is elárulta, hogy 33 éve része az atomerőmű „gépezetének”, az MVM Atomix Kft.-nél szolgáltatási területen dolgozik. – Megbecsülik az itt dolgozókat, én jól érzem magam – összegezte.

A Villamosnapon minden a vendégek kényelmét szolgálta, az ASE csarnok környéke 6800 embert fogadott. A pályán különféle szigeteteket alakítottak ki, ahol kellemesen lehetett időzni, még párakapukat is felállítottak, hogy hűsíthessék magukat a vendégek a hőségben. Két színpadon sorjáztak az előadások, a kisebben a kisebbeknek, a nagyobbon válogatás nélkül bárkinek. Fellépett a Tűzvirág Táncegyüttes, Rúzsa Magdi, végezetül koncertet adott a Bikini együttes. Hamvas István vezérigazgató köszöntőjében azt emelte ki, hogy a Villamosnap az összetartozás jelképe, a megjelentek létszáma pedig hűen demonstrálja azt az erőt, amit az atomerőmű képvisel.