Hírek röviden

Magyarországot képviselheti július első hetében a Granadai Nemzetközi Tánc- és Zenefesztiválon zenésztársaival (Agod Alíz, Csasznyi Imre, Kiss Balbinat Ádám) a paksi Berta Alexandra. A spanyol városban az ifjú művész két ízben is színpadra léphet, július 5-én és július 7-én mutathatja be a magyar népzenét a helyi közönségnek remélve, hogy maradandó élményt nyújt muzsikájukkal.

Az NB I-es kosárlabdaklubok a jövő évi játékoskeret kialakításán dolgoznak. Lorenzo Williams-szel komolyan folynak a tárgyalások, mert a szakvezetés azt szeretné, hogy jövőre is ő legyen az első számú irányító, írja a bb1.hu. A maradék mezőnyposztra még keresik a légiósokat.

Továbbra is napirenden szerepel az újpesti Egerszegi Tamás megszerzése, a Nemzeti Sport információi szerint a középpályás sorsáról előrehaladott egyeztetések folynak a Paksi FC-nél. Ugyanakkor többen távozhatnak is a futballcsapattól. Lázok Jánost szerződtetné a Győri ETO, és több, harminc éven felüli focistának lejár a szerződése. Sajtóhírek szerint Tököli Attila visszatérhet az NB II-ben újonc Dunaújvároshoz, ezt azonban ő cáfolta. Közben Busai Attilát elengedi a Ferencváros, a Paks is érdeklődik.