Hírek röviden

Veretlen Paks, nyeretlen Puskás Akadémia. A zöld-fehér gárda győztesen hagyta el Újpestet, majd szintén három pontot rabolt a Pécstől. Horváth Ferenc együttese eddig remek formát mutat, de ki tudja mire megy a megerősödő védelemmel érkező Benczés-társaság ellen szombaton, akik előbb döntetlennel nyitottak Pápán, majd kikaptak az Újpest együttesétől.

A hőségrekordok után érkezik a lehűlés. Az előrejelzések szerint enyhülés várható péntektől: záporokra, zivatarokra, szélviharra és jégesőre kell számítani. Szombaton helyenként 15 fokkal is hűvösebb lehet.

A Tolna megyei gazdák két tonna kiváló minőségű új búzát adtak abba a közösbe, melyből augusztus 20-ra elkészül az ország kenyere.

Három felkészülési tornán – a Mogyorósy Szilárd-emléktornán, a Morgen Ferdinánd-emléktornán és a Horváth Zoltán-emlékversenyen – szerepel az Atomerőmű SE NB I-es férfi kosárcsapata. Hétfőn áll munkába a keret.

Módosítják a tankönyvvásárlásra adott, meglehetősen szűkre szabott, ezért jókora felháborodást kiváltó fizetési határidőt. A szülőknek nem július végéig, hanem augusztus közepéig kell csekken befizetniük a tankönyvek árát.