Mit nézzünk a hétvégén?

131005romia_1_rw_312A római viseletek témakörében kiírt pályázat alkotásaiból nyílik kiállítás pénteken 17 órakor a Paksi Városi Múzeum kőtárában.

Ugyanezen a napon 18 órakor Gutai Istvánné könyvtáros nyitja meg a Csengey társalgó galériájában Nagyné Hajdú Júlia horgolt tárgyainak, geometriai formákkal és népi motívumokkal díszített tojásainak és Micskei Erzsébet festményeinek kiállítását.

Baba-mama ruha és játékbörze lesz szombaton 8-12 óráig a Firhang bemutatóterem területén. A vásárlás idején a Süni Gyermekkuckó játékfelügyeletet biztosít.

Két helyen is kitombolhatják magukat szombaton az aktív kikapcsolódásra vágyók. A zenekedvelők az Amatőr Pop-rock-jazz Fesztiválon a Csengeyben, a sport fanatikusok pedig az ASE-Alba összecsapáson a Gesztenyés úti sportcsarnokban 18 órától.

Fotó: www.facebook.com/Keira Knightley
Fotó: www.facebook.com/Keira Knightley

A klasszikus kikapcsolódás kedvelőinek pénteken 19 órától a moziban az Anna Kareninát ajánljuk, vagy szombatra az Erzsébet Nagy Szálloda Erzsébet bálját, ahová már előzetes jegyfoglalás nyomán látogathatnak el a vendégek.