Hírek röviden

Buday Péter mesterszakács is részt vesz a Reform Főzőklub következő találkozóján február 5-én szerdán 17 órakor az Atomfitt épületében. A szakács 15 féle ételt készít és különleges főzési praktikákat mutat be. A programra várják az érdeklődőket, bejelentkezés a bejelentkezés 06-20-552-04-08-as számon, részvételi díj 500 forint.

A Paksi Közművelődési Nonprofit Kft. üzemeltetésében működő intézményekről (Csengey Dénes Kulturális Központ, Dunakömlődi Faluház, Cseresznyéskert Erdei Iskola, Siófok-Sóstói Nyári Tábor), készült fotókat, az azokban folyó programokról, eseményekről készített nyomtatott fényképeket várnak február 25-ig a kulturális központ információs irodájában. A képekből kiállítás nyílik a február 28-án induló Csengey napokon. A közönség által legjobbnak ítélt fotók a továbbiakban, nagyobb méretben a kulturális központ tereit díszítik majd.

Kapható még néhány hobbi és képes hetilap a tavalyi készletből a kulturális központ könyvtárában, illetve tart az antikvár könyvek vására.

Alapfokú számítógép ismereti tanfolyam indul a Csengeyben májusban heti kétszer két órában, hétfőn és szerdán 10-12 óráig. A tavaszi képzésre még van hely, jelentkezni a könyvtárban lehet.

Közlekedési baleset történt a 6-os számú főút 84-es kilométerénél 11 óra után, tájékoztatott a Tolna megyei Rendőr-főkapitnyság sajtószolgálata. Két személygépkocsi ütközött össze, a közlekedés félpályán történik.