Hírmorzsák

A Jobbik paksi szervezetéhez látogat február 21-én Vona Gábor, a párt elnöke. A Horváth Zoltánnal, a Jobbik paksi elnökével való egyeztetés után közös standoláson vesznek részt a paksi piacon.

Betegségeink valós okai – Gyógyulási esélyeink címmel dr. Budai László Károly szabad foglalkozású orvos-természetgyógyász tart előadást a Közkincs Szabadegyetem programsorozatán február 26-án 18 órakor.

Lassú növekedésnek indul a régió lakosságszáma – írta meg a teol.hu. A Dél-Dunántúlon 2012 folyamán 7657 gyermek született, 1,3 százalékkal több, mint egy évvel korábban. A régió megyéi közül Tolnában nőtt legnagyobb mértékben, 7,6 százalékkal a születésszám.

Kötetlen klubfoglalkozásra várják a Dunakömlődi Faluházban mindazoknak, akik szeretik a virágokat és a kreatív ötleteket a kertben. Február 21-én 17 órakor a növények átültetésével kapcsolatos tanácsadás és ötletcsere lesz. Másnap 19 órakor ugyanitt a Paksi Úttörő Vadásztársaság szervez bált.

Ismét kézilabda nagyüzem lesz a Paksi Kézilabda SE csapatainál. Február 22-én 10 órától az ESZI sportcsarnokban hazai közönség előtt mutatkozik be az ERIMA Országos Kézilabda Gyermek-bajnokság Zákányi Bálint Régiójában a Paksi Kézilabda SE PakSuli U14-es gárdája. A felnőtt csapat szombaton megkezdi tavaszi menetelését a Bács-Kiskun megyei bajnokságban, első mérkőzésüket a Kecskeméti Főiskola SE vendégeként vívják. Másnap Tamásiban a Vályi Péter Sportcsarnokban a Hőgyész SC látja vendégül Tolna megye U16-os fiú élcsapatait, a Paksi Kézilabda SE itt is képviselteti magát.