Mit nézzünk a hétvégén?

Kattintson az eredeti méretű képhez!
Kattintson az eredeti méretű képhez!

Fókuszban a női lélek és test egészsége – egy nap ennek jegyében telik mozgással és szépítő foglalkozásokkal a Csengey Dénes Kulturális Központban március 8-án megrendezendő Pozitív napon. Lesz táplálkozási tanácsadás és ételkóstoló, pilates, taoista kung-fu, thai masszázs és reflexológia is. Egyszerre szépülhetnek, újulhatnak meg testileg-lelkileg azok a hölgyek, akik ellátogatnak az eseményre – aki kíváncsi, tenyeréből generációs jeleit is megismerheti, de akár arcmasszázzsal, kézápolással is kényeztetheti magát. Az eseményt divatbemutató és Vastag Csaba fellépése színesíti. További részletek a plakátra kattintva!

Túrára hívja és várja a természet kedvelőit az Ökocsiga Közhasznú Egyesület és az ASE Szabadidősport Szakosztálya március 8-án, hogy megtisztítsák a nálunk költő védett madarak fészkelő helyeit az Ürgemezőn: indulás 13 órakor a Sörkert Büfétől.

Négy fotós és egy képzőművész címmel kiállítást szerveznek a Csengey Dénes Kulturális Központ könyvtár galériájában március 7-én 17 órakor. Hopp-Halász Károly, Molnár Gyula, Tóth Gabi, Wollner Pál és Oláh Zoltán alkotásait láthatja közös tárlaton a közönség, megnyitót Lovásziné Anna mond, közreműködik Várszegi Lászlóné, Várszegi Viktor és Oláh Réka.

A boldogabb családokért címmel foglalkozást tartanak pároknak a dunakömlődi plébánián pénteken 18 órakor. A beszélgetést Bíró László, a Magyar Püspöki Kamara családokért felelős püspöke vezeti.

Apró:

Nőnap alkalmából három helyen is színes eseményt szerveznek: szombaton az Erzsébet Nagy Szállodában színházzal egybekötött vacsoraparti lesz, a Tolnaricumban pénteken tokaji borkóstoló, másnap a Fabro Pincében nőnapi vacsora, a dunakömlődi faluházban pedig nőnapi bál szintén szombaton. A Demeter Egyesület a Budai-hegységbe szervez túrát ugyanezen a napon, a moziban pedig az Őrtorony című filmet vetítik pénteken 19 órától.